Bútoraink a Milánói kiállításon

A Milánóban április 9 és 14-e között megrendezésre kerülő nagyszabású kiállítás, a felsőkategóriás exkluzív bútorkészítés világát mutatja be, három különleges nézőpontból. Az eseményen minden évben közel 400.000 látogató vesz részt, a világ minden tájáról. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a kiállításon az általunk forgalmazott bútorokkal is megismerkedhet a közönség.

Pannonfa Kft - rólunk - Bútorok Pannonfa Kft - rólunk - Bútorok

 

További részletek a Pannonfa Blog legfrissebb bejegyzésében olvashatóak.

Pannonfa Kft - rólunk - Bútorok

 

Rólunk

 

A PANNONFA Kft. több mint 25 éve kizárólagos joggal forgalmazza az ARTE BROTTO olasz cég tömör cseresznye- és dióbútorait és a PARALUME MARINA muránói lámpáit.

Bemutatótermünkben - mely a II. ker. Szilágyi E. fasor és Trombitás u. sarkán található - minden típusú bútort (klasszikus, Vera antichita, Dimora, Segreti, Vero, Fly modern bútorcsalád) nagy választékban mutatunk be, segítve ezzel a katalógusból történő választást. A megrendelt áru a rendeléstől számított kb. 2 hónapon belül érkezik be.

Üzletünk nyitvatartása:

Hétfő - Péntek: 9-16-ig,
Szombat: csak előzetes bejelentkezés alapján: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


1026 Budapest, Trombitás u. 2.
E-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.