A BOISERIE DIMORA több, mint dolgozóasztal. Az érett hatású, antik stílusú bútor tökéletes eleganciát kölcsönöz dolgozószobánkba, tágas felületével, kényelmes kialakításával, lenyűgöző fiókjaival hamar belopja magát szívünkbe.

Stílus, mint munkaeszköz: Boiseria Dimora asztalminőségi prémium olasz bútor boiserie dimora asztal stílus design pannonfa

A Boiserie Dimora - Fin formatervezése nagyon határozott, szilárd, erőt kifejező. Finom, leheletnyi íveltsége lapján, és testén gyönyörűen ellenpontozza a szigorú testességet, igényes díszítettsége élei mentén húzódó oszlopszerű kialakításain is megfigyelhető.

Az asztal felszíne

Lapfelületén a borítás változatossága három részre osztja az asztallapot, sötét, háromszög alakú kiemelésekkel hangsúlyozza az asztal közepét, rámutatva az annak két oldalán ülő feleket.

 

Asztal, mint bázis

Az asztal antik hatásával pompás felületet ad a munkára, legyen szó iratokkal, tervekkel, alkotással, emberekkel megvalósított tevékenységről. Ki ne vágyna rá, hogy ilyen magabiztosságot sugárzó, és inspiráló asztal legyen dolgozószobájának, irodájának bázisa?

 

Olasz bútor - a minőség érzése

Csak le kell ülni hozzá, és más lesz munkához látni, egyszerűen megemeli az élményt. De nem csak a kivitelezett tevékenység, már a szobába való belépés, az ott tartózkodás érzete, minősége is sokkal kellemesebb lesz tőle.