Foglie D'oro - 100% Made in Italy

A Foglie D'oro gyártónk, az Arte Brotto egyik parkettákkal foglalkozó vállalata. Amikor az olasz Arte Brotto alapítója megálmodta a minőségi bútorok gyártását, úgy gondolta ezekhez  a bútorokhoz különleges parketta is jár. A cég több mint 50 éve gyártja kézzel készített, és 100%-ban olasz alapanyagokkal előállított parkettáit.

Nagyon fontos, hogy itt  nem átlagos gyártásról  van szó, hanem egyedi elképzelések alapján megvalósított parkettakészítésről. A parketták mintázata, kialakítása, színe, eltér a hagyományos tömegízlést kiszolgáló megjelenéstől. A Foglie D'oro parketták virág, vagy nonfiguratív mintáival és erezetével nem találkozik máshol a vásárló. A tervező csapat szeret kísérletezni a felhasznált anyagokkal, így nem ritka, hogy a parkettákba márvány, valamilyen fém, vagy kő betét kerül. Az elkészült padlózat mindig valami fennkölt, meglepő de egységes és harmónikus hatást kelt, ez teszi nészerűvé a céget szerte a világban.  Nem véletlenül keresik és használják előszeretettel lakberendezők, dizájnerek és belső építészek a Foglie D'oro parkettákat.
 

 

 

 

Egy csapat látványtervező és dizájner dolgozik a terveken, akik munkájuk során nem a meglévő divatot igyekeznek követni, hanem új és új megoldásokat igyekeznek létrehozni, egyedi és korántsem átlagos eredményt létrehozva ezzel. De a szavak helyett beszéljenek a képek. :)

 

 

 

 

 

 

 

Ha Ön is különlegesen egyedi parkettát szeretne, keressen minket bizalommal.

 

 

képek: www.fogliedoroparquet.com