Kárpitos bútoraink kialakításában nem csupán a kényelem, de az esztétikum szempontja is elsődleges. Máshogy ülünk le, más kényelmesen elhelyezkedni egy kanapén, ha az stílusos, szemrevaló, mintha csupán a kényelem szempontját tartanánk szem előtt.

Nézzünk meg néhány terméket közelebbről!

        Bergy Armchair

 

A Bergy Armchair antik hatású eleganciája, pasztell, vidám felülete üde megjelenést kölcsönöz, garantáltan feldobja a nappalinkat. Lágy, ívelt formái finommá teszik látványát, lábai kellemes magasságba emelik ülőalkalmatosságunkat. A lábak nem csupán a szabadabb érzet kialakításában fontosak, praktikus velejárójuk a könnyebb takarítás, illetve a mozgathatóság: ne feledkezzünk meg apró kerekecskéiről, amelyek elkerülhetővé teszik a hangos, és parkettát, szőnyeget sértő mozgatást.

 

        Max Modular Sofa

 

A Max Modular Sofa már méretét tekintve is az egész család számára garantálja a kényelmes elhelyezkedést. Nappalink terét betöltve megalapozza annak hangulatát. Széles, tágas érzetet kölcsönöz a térnek. Ahogy elhelyezkedünk benne, hamar megtaláljuk a pihenés legmegfelelőbb módját. Egy nehéz nap után a kanapéra dőlve kellemes beszélgetéseket folytathatunk, vagy szurkolhatunk kedvenc focicsapatunknak.

 

        Brera Sofa

 

A Brera Sofába ülve megtapasztalhatjuk, ahogy körülölel bennünket az otthonos hangulatot kölcsönző formatervezés. A helyet takarékosan használja, mégis azt vesszük majd észre, hogy ezt tulajdonképpen semmilyen hátránnyal nem jár. Elengedhetetlen eleme nappalinknak, közösségi terünknek, méretéből, kialakításából, szolid vonásaiból adódóan jól kombinálható egyéb ülőalkalmatosságokkal.