Napsütötte Toszkána

Toszkána világszínvonalú kézműves termékeit minden kontinensen a legnagyobb tisztelet övezi. A toszkánaiak számára kiemelten fontos a kulturális örökségeik, hagyományaik védelme és a környezetük megóvása is. Most ebből a varázslatos világból érkezett a Busatti márka Magyarországra, hivatalos hazai forgalmazójuk a Toscaneria Kft. által. 

A Busatti család 1842 óta a toszkán Anghiariban található Palazzo Morgalanti alagsorában készíti egyedi textíliáit. A Busatti a minőség, a hagyomány és az innováció szinonimája azóta is, hiszen folyamatosan keresik az új formákat, színeket és modelleket. Bármilyen lakástextil-igényt ki tudnak szolgálni, rendkívüli termék – és színpalettájukkal. Készítenek terítőket, függönyöket, fürdőlepedőket, szövetpaneleket és még számos textíliát, bármilyen méretben és formában, továbbá különleges hímzéseket és egyedi mintákat is elkészítenek a megrendelők kívánsága szerint.

A Busatti

A Busatti márkanév közel kétszáz éve egyet jelent a minőséggel és az időtálló szépséggel. A kezdetektől fogva a kiváló minőségű alapanyagokra, gondos részletekre helyezték a hangsúlyt, amely nyerő stratégiának bizonyult és amelynek köszönhető a vállalat töretlen sikere és jó hírneve. Világszerte előkelő személyiségeket, hollywoodi színészeket, hírességeket és kiváló ízlésvilággal megáldott hétköznapi embereket is a vásárlói között tudhatnak. Világhírű divatházak felkérésére is készítettek textíliákat, így született meg például a Prada red textília, amely a bemutatótermünkben is megtekinthető.

Olaszország a művészetek bölcsője, a formatervezés és a design fellegvára, így nem csoda, hogy otthonaikat is áthatja az elegancia és a kifinomultság, bútoraik és textíliáik pedig különleges harmóniát alkotnak, melybe most betekintést nyerhetnek lakberendezési üzletünkben is.

Sok szeretettel várjuk Önöket!