Otthonunk, személyes - vagy épp közösségi - tereink berendezésére mindannyian nagy figyelmet fordítunk. A fény, a világítás minősége éppolyan fontos szerepet játszik a kellemes közérzet, jó hangulatot nyújtó tér kialakításában, mint a felületek, tárgyak és a bútorok.

Állólámpáink látványukkal kiváló esztétikai élményt nyújtanak, fényükkel pedig új megvilágításba helyezik otthonát.

Egy hosszú, mozgalmas nap után hazaérve mindannyiunknak szüksége van rá, hogy kipihenje fáradalmait. Ehhez a nyugodt, jó hangulatú otthon megteremtése nélkülözhetetlen. Parkettáink, bútoraink biztosítják a helyiség elegáns komfortját, lámpáink pedig kellemes fénnyel világítják be otthonát.

Antik hatású állólámpáink ízléses díszítésekkel, kimért formákkal, stílusos eleganciával garantálják az élményt szemünk számára.

A halvány ernyők által finomra szűrt fény kellemes hőmérsékletével beborítja a teret.

Miért éppen állólámpa?

Az állólámpa magasságával más minőségű látvány az asztali, fali lámpákhoz, vagy csillárokhoz képest. A kanapé, vagy ágy mellé állított állólámpa bensőségesebb hangulatot kölcsönöz, mint a csillár, nyugodtabbá, személyesebbé teszi a teret, az asztali lámpához képest viszont nyitottabb, tágasabb érzetet kelt. Olvasáshoz, beszélgetéshez, kellemes, nyugodt hangulat megteremtéséhez ideális.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki ízlésének leginkább megfelelő modellünket!