bútor stílus

El desarrollo de la cultura del mueble es directamente proporcional al desarrollo del hombre, la civilización. El mobiliario y el equipamiento reflejan no solo la calidad del orden social y los hábitos de vida, sino también la vida de relación, la cultura espiritual, espiritual e ideológica de la sociedad de la época dada.

Leonardo bútorcsaládunk letisztult, a finom megjelenést képviselik. A minimalizmust érintve, a természetes fa organikus hatásával, annak eredeti, erdőt idéző formavilágával, merész, fémes elemekkel, szabálytalanul, patchwork-mintát idézően elhelyezett furnérlemezeivel ötvözi az otthonos, szolid, finoman lekerekített íveket.

A BOISERIE DIMORA több, mint dolgozóasztal. Az érett hatású, antik stílusú bútor tökéletes eleganciát kölcsönöz dolgozószobánkba, tágas felületével, kényelmes kialakításával, lenyűgöző fiókjaival hamar belopja magát szívünkbe.

Természetes hatású fa, szilárd, eleven formák, modern dizájn, minimalista lábak. Ezek mind egy bútorban. A legjobb fa kiválasztásával készül, ízléses eleganciát teremt szobánkban, mély tónusai meghatározzák a teret, miközben szabad tereket hagyva biztosítja a tárolást, úgy belsejében, mint külsején.

Kárpitos bútoraink kialakításában nem csupán a kényelem, de az esztétikum szempontja is elsődleges. Máshogy ülünk le, más kényelmesen elhelyezkedni egy kanapén, ha az stílusos, szemrevaló, mintha csupán a kényelem szempontját tartanánk szem előtt.

Otthonunk, személyes - vagy épp közösségi - tereink berendezésére mindannyian nagy figyelmet fordítunk. A fény, a világítás minősége éppolyan fontos szerepet játszik a kellemes közérzet, jó hangulatot nyújtó tér kialakításában, mint a felületek, tárgyak és a bútorok.

Állólámpáink látványukkal kiváló esztétikai élményt nyújtanak, fényükkel pedig új megvilágításba helyezik otthonát.

Kínálatunkban épp úgy megtalálhatóak a modern, kortárs bútordarabok, mint a hagyományos, klasszikus stílusú bútorok. Azon kedves látogatóinknak, akik a klasszikus-elegáns vonalat részesítik előnyben, ajánljuk a Segreti, Vera Antichita vagy Dimora bútorokat, akik pedig a modernebb stlíust kedvelik, azoknak bátran ajánljuk figyelmébe a Fly vagy Leonardo bútorcsaládot.

Azon kedves érdeklődőink, akik pedig nyitottak az új stílusokra, és formabontó bútorokra, mindenképp tekintsék meg legújabb márkánkat, a Verót, melynek bútorai minden stílusú enteriőrbe beleilleszthetők, amellett, hogy extravagáns külsejük különleges darabjai lehetnek otthonának.
Látogassanak el bemutatótermünkbe és nézzék meg személyesen is kiállított Vero asztalunkat!

Kínálatunkban épp úgy megtalálhatóak a modern, kortárs bútordarabok, mint a hagyományos, klasszikus stílusú bútorok.

Napsütötte Toszkána

Toszkána világszínvonalú kézműves termékeit minden kontinensen a legnagyobb tisztelet övezi. A toszkánaiak számára kiemelten fontos a kulturális örökségeik, hagyományaik védelme és a környezetük megóvása is. Most ebből a varázslatos világból érkezett a Busatti márka Magyarországra, hivatalos hazai forgalmazójuk a Toscaneria Kft. által. 

A Busatti család 1842 óta a toszkán Anghiariban található Palazzo Morgalanti alagsorában készíti egyedi textíliáit. A Busatti a minőség, a hagyomány és az innováció szinonimája azóta is, hiszen folyamatosan keresik az új formákat, színeket és modelleket. Bármilyen lakástextil-igényt ki tudnak szolgálni, rendkívüli termék – és színpalettájukkal. Készítenek terítőket, függönyöket, fürdőlepedőket, szövetpaneleket és még számos textíliát, bármilyen méretben és formában, továbbá különleges hímzéseket és egyedi mintákat is elkészítenek a megrendelők kívánsága szerint.

Foglie D'oro - 100% Made in Italy

A Foglie D'oro gyártónk, az Arte Brotto egyik parkettákkal foglalkozó vállalata. Amikor az olasz Arte Brotto alapítója megálmodta a minőségi bútorok gyártását, úgy gondolta ezekhez  a bútorokhoz különleges parketta is jár. A cég több mint 50 éve gyártja kézzel készített, és 100%-ban olasz alapanyagokkal előállított parkettáit.

Nagyon fontos, hogy itt  nem átlagos gyártásról  van szó, hanem egyedi elképzelések alapján megvalósított parkettakészítésről. A parketták mintázata, kialakítása, színe, eltér a hagyományos tömegízlést kiszolgáló megjelenéstől. A Foglie D'oro parketták virág, vagy nonfiguratív mintáival és erezetével nem találkozik máshol a vásárló. A tervező csapat szeret kísérletezni a felhasznált anyagokkal, így nem ritka, hogy a parkettákba márvány, valamilyen fém, vagy kő betét kerül. Az elkészült padlózat mindig valami fennkölt, meglepő de egységes és harmónikus hatást kelt, ez teszi nészerűvé a céget szerte a világban.  Nem véletlenül keresik és használják előszeretettel lakberendezők, dizájnerek és belső építészek a Foglie D'oro parkettákat.