Forgalmazó partnereket keresünk

2018 második felében megkezdjük az Italesse olasz vállalat, exkluzív üvegtermékeinek importálását, melyhez forgalmazó partnereket keresünk. Úgy gondoljuk, hogy formabontó termékpalettájával a gyártó már szerte a világban bizonyította szakértelmét. Valljuk, hogy különleges üvegtermékeire a hazai piacon is komoly igény fog mutatkozni.

Ismerje meg a gyártó cég történetét, hitvallását!

Italesse - Üvegből maradandót

Az olasz Italesse, mára már valódi világhírre tett szert, köszönhetően innovatív szemléletének és formabontó termékeinek. A vállalat 1979-ben alakult, és azóta is új magasságokat hódít meg. Sikerének alapja, hogy a kezdetektől fogva tudja, mi az ami igazán hiányzik a piacról: olyan termékek, amelyek valami pluszt adnak a felhasználóknak. Így a felhasználói igények alapos elemzése után, megtervezték első termékpalettájukat, mely rögtön a nemzetközi piacra röpítette őket.

Tervezés és gyártás

Az olasz székhelyű vállalat minden gyártói folyamatot körültekintően végez. A termékek gyártását kreatív tervezési folyamat előzi meg, melyet olasz, angol, japán, svéd, spanyol tervezők végeznek. A gyártás legapróbb fázisaitól kezdve, a termékek teszteléséig, minden az olasz bázison történik. Az elkészült termékeket a szakmájukban kiemelkedő séfek, profi bártenderek, pezsgő- és borszakértők tesztelik, hogy azok maximálisan ellássák funkcióikat, kiszolgálva a felhasználókat a fogyasztás során.

A Ferraritól a Heinekenig

Veuve Clicquot, Laurent Perrier, Mumm, Ferrari, Absolut, Heineken... Ez csak néhány, a számos világhírű márka közül, akik az Italessét választották. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az innovatív megoldásokra, márkapolitikájának alapja pedig, hogy nem elégszenek meg az átlagossal. A cél mindig az, hogy a termékek végül formabontó, különleges karaktert kapjanak.

Ránk szabott kialakítás

Az Italesse termékei nemcsak az esztétikumot, de a komfortot is képviselik. A poharak, edények, üvegkancsók, komoly ergonómiai tervezésen mennek keresztül. Ennek köszönhetően a termékek az emberi test számára a legoptimálisabb használatot nyújtják. A poharak tökéletesen illeszkednek a kézbe, a pohár-kehely kialakítása lehetővé teszi, hogy a borban /vagy egyéb italokban/ lévő aromák megmaradjanak, így segítve a tökéletes ízlelést.

Mérhető növekedés

Az Italesse 2012-ben megvásárolta a Velvet Glass International vállalatot, a luxus dizájn-üvegek gyártóját. Ezzel a lépéssel a cég végképp megerősítette pozícióját a nemzetközi piacon. A különböző bor és pezsgő termelők mellett ma már likőrök, olajok, ecetek nagytermelői is az Italesse üvegeit választják. Nem túlzás azt állítani, hogy az Italesse, képes kielégíteni a globális luxus étel- és italpiac legkülönfélébb igényeit.

Kapcsolatfelvételi lehetőség

Ha az Ön cége nagy- vagy kiskereskedelemmel foglalkozik, vagy turizmussal, vendéglátással kapcsolatos tevékenysége van, esetleg olyan fogyasztási cikkek előállításával foglalkozik, amelyhez elengedhetetlen a minőségi üvegtermékek felhasználása, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a lehetséges együttműködési lehetőségek feltérképezéséhez.
Cégnév*:
Székhely*:
Tevékenységi kör*:
Weboldal:
Ügyintéző neve*:
Telefonszám*:
E-mail cím*:
Megjegyzés:
A *-gal jelölt mezők kitöltése az üzenet elküldéséhez feltétlenül szükséges! Kérjük, hogy a kapcsolat felvételéhez szükséges adatokat (telefonszám, e-mail) ellenőrizze, mert ennek esetleges elírása esetén válaszadásunk meghiúsulhat.
www.webajanlat.hu