Bútorcsaládok és stílusfajták
Kínálatunkban épp úgy megtalálhatóak a modern, kortárs bútordarabok, mint a hagyományos, klasszikus stílusú bútorok. Azon kedves látogatóinknak, akik a klasszikus-elegáns vonalat részesítik előnyben, ajánljuk a Segreti, Vera Antichita vagy Dimora bútorokat, azoknak akik pedig a modernebb stlíust kedvelik, azoknak bátran ajánljuk figyelmébe a Fly vagy Leonardo bútorcsaládot. Azon kedves érdeklődőink, akik pedig nyitottak az új stílusokra, és formabontó bútorokra, mindenképp tekintsék meg legújabb márkánkat, a Verot, melynek bútorai minden stílusú enteriőrbe beleilleszthetők, amellett, hogy extravagáns külsejük különleges darabjai lehet otthonának.
Látogassanak el bemutatótermünkbe és nézzék meg személyesen is kiállított Vero asztalunkat!
Stílusok és bútorfajtáink
A bútorok 7 nagy családba sorolhatók:

1.) Vera Antichita bútorcsalád – Ezen bútorcsaládunk darabjai antik hatásúak, klasszikus stílusjegyekkel tarkítottak. A család legtöbb darabja intarziás, részletgazdag díszítéssel ellátott bútor. Ajánljuk azon kedves látogatóinknak, akik a patinás hatású bútorokat részesítik előnyben.

2.) Fly bútorcsalád- ez a bútorcsalád, a ma olyan divatos "minimál" stílusú bútorok jegyeit ötvözi a klasszikus, méhviaszos, tömörfa kivitelezésű modern vonalakkal. A bútorok cseresznyefából készülnek, az elemes részegységek pedig egyedileg tervezhetők. Ajánljuk azon kedves látogatóinknak, akik szívesen vegyítik a modern és klasszikus stílust!

3.) Leonardo, az ÖKO bútorcsalád - Amerikai dióból, vagy tölgyből készülő bútorokról van szó, melyek készítésénél figyelembe veszik a környezettudatos kivitelezés szempontjait. A bútorcsalád stílusát a modernség hatja át, a bútorokat a letisztult vonalak mellett, az elegáns összhatás jellemzi. Ajánljuk a fiatalos, divatos bútorokat kedvelők figyelmébe.

4.) Euréka és Dimora bútorcsalád – A bútorok üveg, vagy akár tömörajtós, polcos, fiókos bútorrészekből tetszés szerint tervezhetők. A család a klasszikusabb vonalat képviseli, így az elegáns stílust kedvelők figyelmébe ajánljuk.

5.) CAVA bútorcsalád – Olasz minőségi kárpitos bútorok. A család darabjai hagyományos stílusban készülnek, a kanapék és ülőgarnitúrák ágymechanikája magas minőségű, megbízható.

6.) Segreti bútorcsalád - A Segreti az egyik legelegánsabb bútorcsaládunk mind közül. A bútorok letisztult vonalvezetése miatt, azok a modern stílusú enteriőrökbe is beleillenek. A Segreti bútorokon található díszítések teszik egyedivé a bútorcsaládot, még inkább fokozva az előkelő hatást. Kedvelt bútorcsalád, ajánljuk azon kedves vásárlóinknak, akik szeretik az „arisztokratikus” hatású bútorokat.

7.) Vero, a formabontó elegancia – A Vero bútorok tölgyfából és diófából készülnek. A készítők figyelnek arra, hogy a végeredmény autentikus maradjon: a cél, egy természetközeli stílus kialakítása, azaz hogy a bútor a lehető legjobban hasonlítson a fa eredeti állapotára. Ha ránézünk a Vero asztalokra, a nyers fatörzset látjuk tökéletesen megmunkálva. A durva felületek finomra csiszolva, az élek minimálisan lekerekítve, így a pőre fatörzs modern kivitelt kap. Kiugró különlegessége a Vero asztaloknak azok a fapántok, amelyek az asztallap különböző részeit "kötik" össze. A vásárlók körében történt felmérés szerint, ez az egyik legizgalmasabb motívuma a bútoroknak. Külön öröm a vásárlók számára, hogy a Vero bútorok a legtöbb stílusú enteriőrbe beilleszthetőek.

www.webajanlat.hu